Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual armytek-romania.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri. Afla mai multe

Lanterna Armytek Prime C2 Pro Max Magnet USB Warm

Produsul emblematic al seriei Prime - lumina de transport zilnic cu spot central mare, dispersie laterală largă și o distanță impresionantă a fasciculului pentru o asemenea luminozitate.

625,00 lei
cu TVA

Stoc epuizat
Descriere

Produsul emblematic al seriei Prime - lumina de transport zilnic cu spot central mare, dispersie laterală largă și o distanță impresionantă a fasciculului pentru o asemenea luminozitate.

Potrivită pentru utilizarea zilnică, pentru lucrări de service și industriale, precum și pentru activități de securitate.

Putere de ieșire a luminii de 4000 de lumeni;
Distanța fasciculului 260 de metri;
2 luni de funcționare cu o singură încărcare a bateriei;
În set se află încărcătorul USB magnetic și bateria 21700 Li-Ion 5000 mAh.


Pachetul include:

Slides%20Prime_C2_Pro_Max-EN%2020.jpg


* Inscriptionarea de pe lanterna poate diferi de cea din imagine.

CARACTERISTICI

Culoare lumina:

Calda

Lumina & Optica

LED light output: 4000 lm
Lungime fascicul: 260 m
Tip de stabilizare a luminozității : Complet (lumină constantă)
Optica: Reflector neted
Stabilizarea intensitatii luminii:
Concentrare fascicul: 12°
Largime fascicul: 72°

Dimensiuni si greutate

Diametru cap: 41 mm
Lungime: 133 mm
Diametru corp: 25.4 mm
Greutate (fara baterii): 133 g

Materiale si fiabilitate

Material corp lanternal: Aluminiu de aviatie
Corp cu finisaj antiabraziv: Anodizare dura premium de tip III 400HV
Adancime de submersie sigura: 10 m
Standard rezistenta la apa si praf: IP68 (cel mai inalt)
Temperatura de operare: -25..+40 °C
Inaltime maxima de cadere la care rezista: 10 m

Moduri & Electronica

Sursa de energie: 1х21700 Li-Ion, 1x18650 Li-Ion (cu adaptor pentru baterii)
Numar de moduri de functionare: 6 operare simplă în mod implicit / 10 operare avansată
Timp de functionare pe maxim: 3 h 4 min
Timp de functionare pe minim: 64 zile
Poate folosi baterii cu contacte plate: DA
Protectie la pornirea din greseala:
DA

Garantie:

10 ani

Calitate garantata: 100%

Produsul emblematic al seriei Prime, care combină un flux luminos record de 3720 de lumeni cu o rază de acțiune impresionantă de 257 de metri. După ce a primit o distanță mai mare a fasciculului, lanterna a păstrat ieșirea cu unghi larg caracteristică altor modele din serie.

Prime C2 Pro Max reprezintă o soluție excelentă pentru utilizarea zilnică în aer liber. Aceasta va permite iluminarea unei zone mari în timp ce plimbați câinele în parc sau faceți camping în pădure. Lanterna este indispensabilă ca sursă de iluminat de urgență: în încăperi mari, de exemplu, într-o unitate de producție, sau în caz de defecțiune a unui vehicul pe autostradă.

Prime C2 Pro Max este un model universal pentru ofițerii de securitate care patrulează în incintă. Un fascicul cu un spot central mare și o împrăștiere laterală largă este optim atât pentru utilizarea la distanțe apropiate, cât și pentru evidențierea obiectelor individuale îndepărtate. O altă caracteristică importantă este durata de funcționare record în modurile principale: peste 20 de ore cu o singură încărcare a bateriei Li-Ion 21700 inclusă. Lanterna funcționează, de asemenea, cu o baterie obișnuită 18650 Li-Ion, utilizând adaptorul de baterie.

Modelul are mai multe opțiuni de montare datorită husei, cordonului și magnetului din capacul cozii. Este compatibilă cu filtrele de culoare pentru efectuarea de sarcini specializate.

Caracteristicile lanternei de generație următoare Prime C2 Pro Max

Luminozitate maximă: combinația dintre LED-ul larg și reflectorul special oferă o ieșire maximă a luminii în gama de lanterne EDC.

Designul gândit al capului: disipare îmbunătățită a căldurii și lumină mai strălucitoare cu mai mulți lumeni.

Buton lateral mare: apăsare moale și confortabilă.

Electronică inovatoare: combinație de luminozitate ridicată și durată de funcționare prelungită.

Algoritm inteligent de încărcare: curent sigur pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Bateria 21700 Li-Ion 5000 mAh inclusă se încarcă în 5 h 20 min.

Funcționare simplă în mod implicit: ușor de utilizat imediat ce este scos din cutie (6 moduri), posibilitate de a trece la funcționarea avansată profesională cu 10 moduri.

Arcuri îmbunătățite: arcuri noi pentru o mai bună protecție a bateriei și a driverului și o eficiență sporită a performanței.

Corp elegant: baterie 18650 Li-ion 3200 mAh și încărcător USB magnetic rapid inclus.

Soluție gata de utilizare: acumulator 21700 Li-Ion 5000 mAh, adaptor pentru utilizarea oricărui acumulator 18650 Li-Ion și încărcător USB magnetic rapid inclus.

Set de accesorii bine gândite
Holster

Holster din nailon cu mai multe opțiuni de fixare: pe o centură de orice lățime, pe un suport MOLLE, pe echipament datorită inelului durabil

Lanyard

Lănțișor de încheietura mâinii reglabil în funcție de mărime, fabricat din paracord rezistent, cu carabină din oțel pentru îndepărtarea și instalarea rapidă pe lanternă.

Magnet

Magnetul puternic încorporat în capacul cozii permite fixarea pe orice suprafață metalică.

AVANTAJE ALE PRIME C2 PRO MAX

Design compact pentru combinația dată de luminozitate, distanță a fasciculului și tip de baterie. Buton lateral convenabil, finisaj special mat anti-abraziv fără zimți ascuțiți. Husă durabilă din nailon, șnur din paracord și magnet puternic încorporat în coadă.
Pro Max Noua generație de componente electronice Pro Max oferă o putere de iluminare impresionantă de 4000 de lumeni. Luminozitate constantă chiar și la temperaturi ambientale scăzute și la o baterie neîncărcată complet.
Pro Max Baterie Li-Ion 21700 Li-Ion 5000 mAh de mare capacitate pentru o durată de funcționare de 1,5 ori mai mare.
Pro Indicare multicoloră a temperaturii, a nivelului și a stării bateriei.
Reflectorul special calculat cu precizie pentru LED-ul larg puternic și sticla călită cu strat antireflex creează un spot central mare și o împrăștiere laterală largă la o luminozitate impresionantă.
Corp fabricat din aluminiu de calitate aeronautică durabil și ușor, rezistență îmbunătățită la șocuri. Arcuri noi pentru o mai bună protecție a bateriei și a driverului, lumină constantă fără pâlpâiri.
Tehnologia inovatoare permite utilizarea oricărui acumulator Li-Ion 21700 sau 18650 Li-Ion standard cu curent de descărcare de 15A. Protecție completă împotriva scurtcircuitelor, chiar și în cazul contactului dintre conectorul magnetic și obiectele metalice.

Control activ al temperaturii în timp real pentru a preveni supraîncălzirea la peste +58 °C.
Protecție totală împotriva apei, murdăriei și prafului în conformitate cu standardul IP68 - lanterna continuă să funcționeze chiar și după scufundarea la 10 metri adâncime. Rezistă la căderi de la o înălțime de până la 10 metri.
Conector magnetic robust și rezistent la apă.
Garanție fără bătăi de cap de 10 ani.

Bateria Li-Ion 21700 (5000 mAh) este inclusă în set.


F08601W

Lungime fascicul
260 m
Luminozitate
4000 lm
Lungime
133 mm
Greutate (fara baterii)
133 gr
Temperatura de lucru
-25...+40 °C
Tip baterii
1х21700 Li-Ion, 1x18650 Li-Ion (cu adaptor baterii)
Raza reflectorizanta
12º - 72º

Referinte specifice