Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual armytek-romania.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri. Afla mai multe

Furnizam scule si echipamente de calitate utilizatorilor industriali, service-urilor auto, institutelor de cercetare si invatamant, producatorilor, pasionatilor de modelism si chiar utilizatorilor casnici.

Disponibilitatea din stoc, termenul de livrare unic, livrarea produselor direct la client, promptitudinea in ofertare, furnizarea elementelor tehnice sunt caracteristicile care ne sustin si definesc in fata clientilor nostri.

Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale ale companiei, iar rezultatele vin sa intareasca acest aspect iar principialitatea de conduita in afaceri se centreaza in jurul a trei valori:

- succes bazat pe depasirea asteptarilor clientilor

- integritate prin respectarea eticii profesionale

- obtinerea de profit prin munca ce genereaza plusvaloare

Informatii suplimentare despre compania noastra

Firma detinatoare si care administreaza magazinul virtual www.armytek-romania.ro este Smart Trade SRL, Calea Poplacii 114 A, Sibiu, Romania, Mobil; 0751074013, tel/fax; 0369.453.913

Avem experienta indelungata in importul si distributia de scule profesionale pentru domenii diverse de activitate.

Asiguram service si garantie pentru produsele noastre.

Oferim consultanta in alegerea produselor.

Pentru sesizari puteti contacta A.N.P.C. aici

Platforma SOL pentru solutionarea litigiilor poate fi accesata aici