Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual armytek-romania.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri. Afla mai multe

Armytek NyoGel 760G 10ml

O grăsime dielectrică de siliciu pentru lubrifiere și protecția contactelor și conexiunilor electrice.

Rezistență bună la apă. NyoGel 760G este potrivit pentru a fi utilizat cu fire de lanternă, echipamente de scufundări, încuietori auto etc.

60,00 lei
cu TVA

Ultimele produse in stoc
Descriere

În timpul funcționării de zi cu zi, când schimbați modurile și strângeți / slăbiți piesele lanternei, inelele O și filetele suferă frecare și uzură. De aceea, a fost dezvoltată unsoarea specială a firului pentru a menține condițiile superioare ale lanternei și a-i prelungi durata de viață.

Cea mai bună alegere pentru utilizarea cu lanterne este grăsimea groasă din silicon pentru inel (grăsime cu filet) Nyogel 760G.

Această grăsime cu fir este foarte lentă și nu se dizolvă în majoritatea lichidelor ca apă, metanol etc. În afară de aceasta, își rezervă aceste caracteristici într-un interval larg de temperaturi.

Celălalt motiv pentru a lubrifia toate firele și inelele O cu grăsime de siliciu este: caracteristicile sale rezistente la apă.

Toate lanternele Armytek sunt submersibile până la 50 de metri adâncime și pot fi utilizate ca lumini pentru scufundări și pescuit subacvatic.

Grăsimea cu fir îmbunătățește rezistența la apă a lanternelor noastre și îmbunătățește și alte caracteristici - facilitează comutarea modului și salvează firele de uzură.

Grăsimea lanternei poate prelungi cu siguranță durata de viață a firelor din dispozitivul dvs. și vă poate oferi performanțe mai bune și mai fiabile.


Tub 10 ml

1 Obiect
A01102

Referinte specifice